Валентин Николов, депутат от ГЕРБ, коментира предстоящата среща между премиера

...
Валентин Николов, депутат от ГЕРБ, коментира предстоящата среща между премиера
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ разкри какво е поискала Гинка Върбакова преди да дойде в парламента

Валентин Николов, народен представител от ГЕРБ, разяснява идната среща сред премиера Бойко Борисов и новия притежател на ЧЕЗ Гинка Върбакова в Министерски съвет.

" Най-важното в договорката е това, че няма доверие на потребителите към притежателя и би трябвало да се разбере има ли скрити зависимости и свързани лица. Трябва да се разбере финансирането ще навреди ли на потребителската мрежа ", сподели националният представител, представен от Нова тв.

" Подготвил съм си въпроси освен към Гинка Върбанова, само че и към службите, и към Национална агенция за приходите. Притесненията са две. Първото е по какъв начин на купувача, който няма задоволително капитал да покрие даже 10% от договорката, му е гласувано такова огромно доверие от банките. Второто терзание е обвързвано с опита в ръководството на едно такова дружество. Дали някой не стои скрито зад този покупател и за какво скрито? Мисля, че от позиция на пари те сигурно са чисти ", заключи Николов.

От думите му стана ясно, че Гинка Върбакова е поискала да се организира закрито съвещание на отрасловите комисии в Народното събрание, на което да може да даде информация, касаеща банкова загадка. Валентин Николов обаче съобщи, че той ще упорства най-малко част от съвещанието на комисиите днес да бъде намерено, защото българските жители имат право да знаят информацията около договорката, която визира българската енергетика.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР