Валентин Михов бе хоспитализиран по спешност във ВМА, съобщава Уикенд.

...
Валентин Михов бе хоспитализиран по спешност във ВМА, съобщава Уикенд.
Коментари Харесай

По спешност! Валентин Михов в болница със сърдечна криза

Валентин Михов бе приет в болница по неотложност във ВМА, оповестява " Уикенд ". Легендарният някогашен началник на БФС и сегашен член на Изпълкома на футболния съюз влезе в кардиологичното поделение на болничното заведение поради сърдечни болежки. Престоят му под медицински контрол продължи 4 дни.

" Почувствах се зле и отидох във Военна болница, където се церя от години. Веднага ме одобриха и ми назначиха нужните проучвания. И този път се разминах с интервенция на сърцето. Изписаха ме към този момент, сега съм добре. Разхождам се всеки ден по час-два по докторска рекомендация ", сподели Михов.

През пролетта той страдаше от сериозна зараза и не е изключено тя да е съдействала за последните му аритмии. Заради зачестилите здравословни проблеми Вальо стана цялостен трезвеник през 2019-а. 65-годишният предприемач и някогашен състезател изцяло прекратил потреблението на алкохол от 4-5 месеца, а към този момент и не пуши.

Подагра, бъбреци, дискова херния, проблеми с очите... Това са единствено някои от болесттите, измъчвали Михов през годините.

Той бил единствено на 33, когато получил подла страхова невроза. Отключили я цигарите, които му станали недостатък след края на дейната му спортна активност.

" Вкараха ме тогава във ВМА. Там след 17 часа, в случай че нямаше доктор към мен, пребледнявах. Младен Григоров ми сподели, че би трябвало да трансформира метода си на живот, да потегли в друга посока и да пренебрегвам дразнителите. Най-жестокото нещо е страховата невроза! Не я поисквам на никого. Чак на 41 я преодолях ", споделя някогашният футболист с прякор Вальо Дузпата.

Когато преди няколко години сърцето му почнало да излиза от темп, Михов бил посъветван да се оперира в Западна Европа. Заминал да му вършат аблация във френска клиника, само че пък там пулсът му си бил естествен. Лекарите открили, че щом никой не го стресира, пациентът не страда от аритмия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР