Валенсия победи с лекота Манчестър Юнайтед с 2:1 на стадион

...
Валенсия победи с лекота Манчестър Юнайтед с 2:1 на стадион
Коментари Харесай

Юнайтед отстъпи на Валенсия, Реал със сериозна издънка у дома

 ПСЖ завоюва групата на гибелта, ПСВ разплака Интер
Валенсия победи с лекост Манчестър Юнайтед с 2:1 на стадион " Местая " в мач без значение от Група Н на Шампионската лига. Това бе първи триумф за испанците над " алените дяволи " в шампионата в 8 мача.

Фил Джоунс даже си означи автогол, а другото попадение за домакините бе дело на Карлос Солер през първата част. За " алените дяволи " пък се разписа Маркъс Рашфорд. Главен рефер на дуела бе Георги Кабаков, който не срещна никакви проблеми на " Местая ".

Юнайтед завърши на второ място в групата си, на две точки зад водача Ювентус, който също загуби - с 1:2 при гостуването си на Йънг Бойс. Валенсия остана на трета позиция и напролет ще играе в Лига Европа.

В различен забавен мач от Шампионската лига довечера Реал Мадрид позволи шокираща загуба от ЦСКА Москва с 0:3 в дуел от Група G на конкуренцията, игран на стадион " Сантяго Бернабеу ".

Гостите от Русия съумяха да се възползват по най-хубавия метод от възможностите си пред вратата на домакините, които доста ги превъзхождаха в притежанието на топката. Статистиката по брой благоприятни условия за гол обаче беше равностойна. Фьодор Чалов, Георгий Шенников и Арнор Сигурдсон бяха точни за московчани, които се оказаха тъжни спечелили.

Въпреки загубата Реал остана на първото място в групата и към този момент мисли за 1/8-финалите, дружно с тима на Рома. Тъжният победител довечера ЦСКА отпада от евротурнирите, завършвайки на последното място, а Виктория Пилзен се реалокира в елиминационната фаза на Лига Европа, откакто победи " вълците " с 2:1.

Ето и резултатите от всички мачове довечера:

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР