Валежите ще спират, а от запад и облачността ще се

...
Валежите ще спират, а от запад и облачността ще се
Коментари Харесай

Вижте какво ще е времето в последния работен ден от седмицата

Валежите ще стопират, а от запад и облачността ще се раздира и понижава. Ще духа до сдържан западен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред минус 5 и 0 градуса.
Сутринта тук-там в Източна България към момента ще превалява слаб сняг, само че бързо ще спре и там облачността ще се раздра. Над останалата част от страната ще бъде най-вече слънчево.
Западният вятър ще отслабва, а до вечерта в обособени региони и ще стихва. Максималните температури ще са сред минус 1 и 4 градуса. През нощта против събота от запад още веднъж ще се заоблачава.
В утринните часове по Черноморието облачността ще е забележителна, само че ще се раздра и намалее. През деня ще е най-вече слънчево. Преди обяд ще духа до сдържан западен вятър, след обяд вятърът ще отслабне и ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са 4 - 6 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода 9 - 10 градуса.
Сутринта в планините облачността ще е забележителна и тук-там, основно по старопланинското било, към момента ще превалява сняг, само че бързо ще спре. След обяд облачността ще се раздра до най-вече слънчево време. Ще духа сдържан до мощен вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 4, на 2000 метра - към минус 10 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР