Двудневен благотворителен базар в Леденик, Великотърновско проведоха от Младежкото обединение

...
Двудневен благотворителен базар в Леденик, Великотърновско проведоха от Младежкото обединение
Коментари Харесай

Младежите от БСП помогнаха с благотворителен базар за изграждане на беседка във Великотърновско

Двудневен благотворителен базар в Леденик, Великотърновско организираха от Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия. Те продаваха разнообразни сувенири и играчки, а събраната сума от двата дни е над 400 лева
С парите ще бъде подкрепена активността на Сдружение „ Европейско развиване на село Леденик “ за създаване на беседка и слагане на боксова круша.
„ Благодарим на момчетата и девойките от Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия, по тяхно предпочитание цялата сума се подарява на Сдружението. Парите влизат във Фонда за благоустройство на Леденик. Добрата вест е, че сумата, събрана от последните ни три базара, ще бъде задоволителна за материал за беседката и за боксовата круша, която съм дала обещание на момчетата “, показа Веселина Бастиянова, която управлява сдружението.
Младежите от Българска социалистическа партия също показаха насладата си от опцията да оказват помощ за облагородяването на Леденик.
„ Радостна съм, че се включихме в базара, който провокира интереса на хората от Леденик. Щастлива съм, че успяхме да помогнем и съм уверена, че и в бъдеще ще оказваме помощ в други благородни дела “, сподели ръководителят на Младежкото обединяване в БСП-Велико Търново Жулиета Войнова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР