Ваксинирайте се, спасете живот!, апелират от КНСБ.Страната ни е на

...
Ваксинирайте се, спасете живот!, апелират от КНСБ.Страната ни е на
Коментари Харесай

КНСБ с важен апел към българите

" Ваксинирайте се, спасете живот! ", молят от КНСБ.

Страната ни е на прага на следващата COVID-19 вълна. Бързото движение, с което набира скорост, е притеснително и още веднъж слага под риск както здравето ни, по този начин и работните ни места, показват от синдиката в позиция, публикувана на интернет страницата на КНСБ.

От КНСБ означават, че насъбраният опит от последните години демонстрира изрично, че няма друго оръжие против вируса, с изключение на имунизациите.

" Те понижават риска от заразяване, от тежко протичане на болестта, както и натоварването на здравната система, подложена на напън през последните 2 години. 85 % от пациентите с Коронавирус -19 в интензивни отделения сега не са имунизирани, демонстрират данните на Министерството на здравеопазването ", допълват от синдиката.

От КНСБ допълват, че България продължава да е в челните позиции на международните отрицателни ранглисти по време на пандемията. " От всички нас зависи да променим това. Да съхраним живота си, този на нашите близки, на сътрудниците си, да запазим работното си място ", декларират от синдиката.

" Бъдете виновни и спазвайте ограниченията. Информирайте се за изгодите от имунизациите, доверете са на науката! ", приканват от КНСБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР