Ваксинацията е едно голямо чудо, което научните работници успяха да

...
Ваксинацията е едно голямо чудо, което научните работници успяха да
Коментари Харесай

Райна Кабаиванска: Ваксините са едно голямо чудо, което ще ни спаси

" Ваксинацията е едно огромно знамение, което научните служащи съумяха да осъществят в толкоз малко време. Ваксините ще ни спасят от тази средновековна чума ". Това сподели пред БНР оперната прима Райна Кабаиванска, специфичен посетител в предаването " Хоризонт за вас " дни преди началото на нейния  21-ви Майсторски клас, който ще стартира във вторник и ще продължи до края на септември. Днес изтича крайният период за кандидатстване, а прослушването ще е на 6 септември 2021 г. 

Тя дефинира организацията на майсторските ѝ класове като знамение и акцентира, че няма терзание от това, че той ще се организира присъствено в изискванията на епидемията от Covid-19.

Маестра Кабаиванска изрече неразбиране от недоверието във имунизациите и съобщи, че " съществуването на междинна просветеност би трябвало да подскаже, че имунизацията е единственото средство против доста страшни заболявания ":

" Не ми е ясно за какво се ражда проблем с имунизациите, когато ние сме в такова рисково състояние. Според мен това е единственото средство, което ще ни избави! ".

Интервюто на Даниела Големинова с Райна Кабаиванска в предаването " Хоризонт за вас " можете да чуете от звуковия файл.

 Кайна Кабаиванска/НБУ
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР