Важно е да включим в храненето си храни, богати на

...
Важно е да включим в храненето си храни, богати на
Коментари Харесай

Важни храни в битката с целулита

 celulit-faktori

Важно е да включим в храненето си храни, богати на витамин С и флавоноиди, защото тази композиция работи противовъзпалително и пречиства организма ни.

За да се оправим с целулита, би трябвало да предприемем комплекс от ограничения. Като храненето е измежду главните. Ето какви храни да одобряваме, с цел да се оправим с казуса:

1. За мощни кръвоносни съдове и възстановяване на кръвообращението .

За да имаме мощни мускули, би трябвало да подобрим снабдяването на кръвоносните съдове. За задачата, ни трябват главно цитруси и зеленчуци, които съдържат витамин С: магданоз, зеле, спанак, грейпфрут, лимони, джинджифил и портокали .

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

 celulit-prichini

2. Храни с флавоноиди за филтриране и справяне с тънките вени и капиляри .

Флавоноидите са доста значими за здравето и хубостта на дамите. Стягат кожата, вършат я еластична. Действат добре в композиция с витамин С, като ускоряват действието му.

Ето кои храни спадат към тази група: ябълки, боровинки, ягоди, броколи, грозде, бял чай, къпини .

3. Значението на витамин Е.

Това е мастноразтворим витамин, който работи като мощен антиоксидант. Благодарение на него заобикаляме образуването на токсични молекули, които съставляват останки от метаболизма ни. Така не разрешават проникването на мазнини в артериите. Кръвта тече по- добре, предпазваме се от струпване на отрови.

Какви храни би трябвало да включим в храненето си от тази група: авокадо, салвия, мащерка, магданоз, фъстъци, домати, червени чушки, киви, аспержи, тиквички
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР