Сляпо коте, намерено захвърлено зад камиона в Кипър, беше спасено

...
Сляпо коте, намерено захвърлено зад камиона в Кипър, беше спасено
Коментари Харесай

Двойка осинови сляпо коте, намерено захвърлено зад камиона, и плати £1300, за да го откара със самолет до Обединеното кралство

Сляпо коте, открито захвърлено зад камиона в Кипър, беше избавено и отлетяно в Обединеното кралство - и в този момент завоюва световно съревнование с половин милион гласа.

Хагис, петгодишната котка, беше открит като малко коте пред вратата на гибелта в Кипър и трябваше да му бъдат отстранени очите заради зараза. Джон и Лора Уотсън, които имат 13 други котки спасители, осиновиха младежа и заплатиха £1300, с цел да го върнат в Глазгоу, Шотландия.

Двойката го включи в онлайн съревнование за домашни любимци, наречено KingPet във Фейсбук и бяха шокирани да открият, че е класиран преди всичко както в Обединеното кралство, по този начин и в международен мащаб - с съвсем половин милион гласа. 57-годишната Лора и 55-годишният Джон споделиха: „ Горди сме, че той печели купите. Гледахме и отглеждахме всички наши избавителни котки до цялостно здраве и Хагис е толкоз специфичен – той е дребен войник, който заслужава да бъде международен първенец. "

Хагис получи специфичен документ за успеха си, а Джон и Ло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР