Министрите бяха предупредени, че трябва да действат сега и най-накрая

...
Министрите бяха предупредени, че трябва да действат сега и най-накрая
Коментари Харесай

Лидерите на WASPI предупреждават торите, че „времето не е на наша страна“ в искането за обезщетение към депутатите

Министрите бяха предизвестени, че би трябвало да работят в този момент и най-сетне да присъдят компенсации на жертвите на абсурда с възрастта за държавна пенсия.

Участниците в акцията споделиха на депутатите, че „ времето не е на наша страна “, като една наранена жена умира приблизително на всеки 13 минути. През март парламентарен наблюдаващ съобщи, че повече от 3,5 милиона дами би трябвало да получат изплащания заради провали в Министерството на труда и пенсиите (DWP).

Въпреки отчета на парламентарния и здравния омбудсман (PHSO), който приканва за бързи дейности, държавното управление към момента не е споделил какво има намерение да направи. Анджела Мадън, която ръководи акцията „ Жените против неравенството в държавните пенсии “ (WASPI), сподели на депутатите: „ 270 000 дами от васпи са починали без правораздаване. Всъщност още девет дами от васпи може да умрат, до момента в който имаме тази сесия с доказателства през днешния ден. Една от нас умира на всеки 13 минути, тъй че времето не е на наша страна. “

Тя добави, че DWP...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР