В утрешния брой на „Марица уикенд“ отново ви предлагаме интересни

...
В утрешния брой на „Марица уикенд“ отново ви предлагаме интересни
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Здравен кол център ни избира лекар

В утрешния брой на „ Марица уикенд “ още веднъж ви предлагаме забавни и любопитни четива. Ето някои от акцентите:

Търсят заместител за шефа на ВиК-Пловдив

Спартак Николов ще се раздели с шефския пост във ВиК-Пловдив до дни, научи " Марица " от сигурни източници. Това е следващата рокада на служебното държавно управление, за което другата седмица може да е последна, в случай че препоръчаният състав на кабинет от " ИТН " получи поддръжка в Народното събрание.

Здравен прът център ни избира доктор

Здравен прът център ще оказва помощ на пловдивчани да си намерят най-подходящия доктор и да си запазят час за обзор. Ако пък са недоволни от медицинските услуги, жителите ще могат да подадат незабавно тъжба. Идеята е част от направения от Общината план на Здравна тактика за интервала 2021-2030 година

Работещи на ул. " Ген. Данаил Николаев " въстанаха против Синя зона

Пловдивчани, които живеят и работят на ул. " Ген. Данаил Николаев ", готвят митинг против включването на улицата в обсега на Синя зона, което е решено от Общинския съвет. По думите им, казусът с паркирането по улицата няма да се реши, когато водачи заплащат за колата си 2 лв. на час.

Август и септември ще са идеални за море – изявление с климатолога проф. Георги Рачев

Депутатите ни плажни патриоти, Южното Черноморие печели вота

Драмата към опитите за сформиране на държавно управление лишиха депутатите от късмет за дълга почивка. Повечето национални избраници обаче палят в петък вечер колите към брега за уикенда. Анкета на „ Марица “ сподели, че множеството парламентаристи са плажни патриоти и избират родното море. При това Южното Черноморие сигурно е желано.

Художник подари на Пловдив сбирката на живота си

Колко тежат 1100 ютии и 300 железни подложки за тях? Според пловдивския художник Димитър Добрев, който съумя да събере толкоз за 45 години - към 4-5 тона. Цялото това желязо единствено допреди десетина дни бе подредено на всички вероятни лавици, върху дрешници, на свободни кревати и под кревати в дома му. В края на предишния месец Димитър подари цялата си сбирка от ютии на Етнографския музей.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР