В управляващата коалиция явно има напрежение и за това на

...
В управляващата коалиция явно има напрежение и за това на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов призна: Има напрежение в управляващата коалиция

В ръководещата коалиция очевидно има напрежение и за това на процедура призна зам.-председателят на ГЕРБ и водач на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.
Изказването му бе в отговор на въпрос за създалото се напрежение сред вицепремиера Валери Симеонов и министър-председателя Бойко Борисов по отношение на втория въжен превоз на Банско. Симеонов разгласи, че Борисов му бил спретнал номер и не желал да го вижда скоро, до момента в който министър председателят отвърна, че на този стадий втори въжен превоз е неосъществим, защото няма утвърден План за ръководство на Пирин.
„ Във всяка една коалиция постоянно има едно несъмнено напрежение ", разгласи Цветанов пред публицисти в Народното събрание, представен от „ Фокус ".
„ Това пък е гаранция за стабилността и за структурата на ръководството за четиригодишен мандат. Диалогът би трябвало да бъде водещ при оценките, които се дават за обединението и това, което се прави в ръководството ", уточни той и набеляза ограничения за оправянето с напрежението.
„ Ще подобрим разговора, ще работим в тази посока ", добави водачът на парламентарната група на ГЕРБ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР