В унисон с града, днес учатниците се биха до последната

...
В унисон с града, днес учатниците се биха до последната
Коментари Харесай

Луда надпревара разтърси Перник


В унисон с града, през днешния ден учатниците се биха до последната здрава ламарина. Винкели, чукове и всевъзможни подръчни материали използваха участниците с цел да закрепят колите си сред рундовете. Хиляди фенове се любуваха на зрелищната шоу конкуренция в град Перник. Проведоха се 2 борби на непрофесионално квалифицираните коли, както и 4 на експертите, които оставиха феновете без мирис.


Първата борба бе персонално отправеното предизвикателство от един от най-зрелищните водачи Белята със софийски Голф към Асен който бе с толкоз интензивен автомобил, че мъчно можеше да се каже каква марка и модел е. Тези автогладиатори довършиха една борба почнала още от втория ден на събитието ни в град Костинброд.



Богдан Борисов с неговата неповторима съветска машина надделя над своя противник представляващ февнския хайлайф на колите, а точно Ситроен. В същата категория, неповторимо по рода си още веднъж с френски генезис Пежо 206 сподели, че може да се бори до последно, въпреки и пушейки от всякъде. Въпреки, че в борбата победител и класиран за втория ден от конкуренцията бе Янислав с неговото немско непобедимо Ауди, Самбиста стана любим на доста дребни почитатели от публиката. В последната борба на професионално квалифицираните коли, още веднъж Краси от Шуки Ауто (многократен шампион) сподели, че е несломим и се класира за финалите.



На арената на гладиаторските борби, експерти демонстрираха едни от най-опасните кино каскади, прекосяване през стълба, само че без да засегне индивида върху нея, АТВ на две гуми, дрифтове, и огнено авто шоу бяха единствено част от атракциите готови от уредниците. За секунди всички майки закриха очите на децата и погледнаха назидателно мъжете си, до момента в който прелестната Пандора сподели какъв брой е значима чистотата на колата демонстрирайки го на арената. За всеки по нещо, нито за момент публиката на Луда Надпревара не скучаеше, адреналин, смях и доста хубави моменти които ще останат в феновете много дълго време.



Дали всички изгубили през днешния ден ще съумеят тази нощ да възстановят колите и на следващия ден да се борят още веднъж? Всичко зависи от техните екипи и среднощната работа върху колите. Кой ще грабне купата и какви изненади ви чакат в днешния ден, заповядайте тъкмо в 18:00 часа в град Перник.


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР