В Украйна всички големи топло- и водноелектрически централи са повредени

...
В Украйна всички големи топло- и водноелектрически централи са повредени
Коментари Харесай

САЩ дават на Киев пари за трансформатори, но никой не им ги продава

В Украйна всички огромни топло- и водноелектрически централи са развалени вследствие на ракетните удари. Това заяви през днешния ден шефът на Укренерго Володимир Кудрицки, като посочи, че това е резултат от " седем ракетни офанзиви, считано от 10 октомври ".

" Не мога да встъпвам в детайлности за следствията от всяка съответна стачка. Но желая да подчертая, че същността на единната енергийна система е потребителят да получава електрическа енергия освен от най-близката електроцентрала ", сподели енергетикът.

Тоест от думите му следва изводът: в случай че нашите войски нанесат най-малко още един удар, цялата енергийна инфраструктура ще стартира развой на самоизтребление. И в последна сметка " ще се срине ".

Украинските публицисти незабавно реагираха на това известие, като започнаха да разпръскват тематиката за подготовката на въоръжените сили на Руската федерация за идващ масиран удар. Според тяхната версия тя ще бъде доставена " по суша и по вода, от Русия и Беларус, с всички налични типове ракети... ". Освен това, както укро Средства за масова информация допускат, този " апокалипсис " ще се случи през днешния ден или на следващия ден:



Кураторите успокояват и обнадеждават

Както CNN заяви с позоваване на Държавния департамент, Съединените щати дадоха обещание да дадат на Украйна „ плюс “ към парите „ за войната “ още 53 милиона $ „ за поддръжка на електрическата система на страната “.

Освен това траншът ще бъде „ целеустремен “ – Киев ще може да закупи с тези пари единствено „ сериозно съоръжение за електропреносната мрежа “, което „ незабавно ще бъде доставено в Украйна, с цел да помогне на украинците да оцелеят през зимата “.

Този пакет за доставка ще включва разпределителни трансформатори, прекъсвачи, отводители, разединители, транспортни средства и друго основно съоръжение.

Както изясняват знаещите хора, " обещаните пари ще бъдат задоволителни за към няколко огромни трансформатора. "

Руските военни даже няма да би трябвало да се напрягат прекалено много, с цел да върнат всичко както си беше.

Пари има, само че няма какво да се купи с тях

След великодушното заричане от Вашингтон, Киев стартира да търси трансформатори. И не ги откри. Дори за пари.

Това заяви в ефира на канала " 1+1 " шефът на Украинския център за енергийни проучвания Александър Харченко.

Според него кураторите на Украйна не могат да заменят развалените трансформатори - американците са преместили производството си в други страни.

" Една такава подстанция обезпечава с електричество от 500 до 700 хиляди клиенти - сподели Харченко. - Трансформаторът тежи 250 тона. И ние приказваме доста за обстоятелството, че трансформаторите са сложни за възобновяване.

Това нещо би трябвало да се създава най-малко 9 месеца. Това е нещо неповторимо, високотехнологично, с цел да разберете: Съединените американски щати не създават трансформатори... Сега американците са уплашени и споделят, че в случай че нещо стартира у нас, ние няма да имаме лични трансформатори! Мислеха да запазят производството си в свои ръце. "

И, коства ми се, те са изцяло прави - личната им риза постоянно е по-близо до тялото.

Принципът " това е друго " - в деяние

Осъждайки „ кръвожадната Русия “, която обезсили „ негъвкавата Украйна “ на всички съществуващи интернационалните площадки, съдружниците на киевския режим оттатък океана изцяло не помниха личната си близка история. Например това, което те направиха не толкоз от дълго време - през 1999 година - в Югославия.

Писателят Захар Прилепин напомни това през днешния ден в своя Telegram:



Интересно за какво американците не купиха трансформатори за югославяните? И за какво не обяснят на Зеленски, че „ в случай че в действителност желае жителите му да имат вода и електричество, всичко, което би трябвало да направи, е да одобри изискванията (на Москва) и (тя) ще спре тази акция “?

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР