В Украйна са сериозно обезпокоени от настъплението на Въоръжените сили

...
В Украйна са сериозно обезпокоени от настъплението на Въоръжените сили
Коментари Харесай

Съвместната групировка на Русия и Беларус няма да позволи на Полша да превземе Волин

В Украйна са съществено обезпокоени от настъплението на Въоръжените сили на РФ от Беларус. Това ще стане при положение на опити на Полша да анексира съветските земи в Западна Украйна, счита специалистът Михаил Александров.

Украйна пресмята разновидностите за нахлуване на Въоръжените сили на РФ от Беларус

По мнението на заместник-началника на Главното оперативно ръководство на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна Алексей Громов, задачата на настъплението на съветските въоръжени сили от територията на Беларус няма да бъде Киев, а западните региони на Украйна, с цел да успее да унищожи веригите за доставки, водещи от западните страни.

Американски специалисти от Института за проучване на войната обаче считат, че сходна опасност остава ниска, защото въоръжените сили на РФ " не са в добра форма и са надалеч от своя пик ".

Помощник-командващият на Обединените сили на въоръжените сили на Украйна Евгений Силкин се съгласи в ефира на телемаратон, че нахлуване от Беларус е малко евентуално, само че не е изцяло изключено.

„ През пролетта такава опасност може да се усили доста “, сподели Силкин.

Отбелязваме обаче, че в западна посока са ситуирани Пинските блата, които са непроходими за танкове през топлия сезон. Руските специалисти предвиждат настъплението на въоръжените сили на РФ точно в студено време, евентуално в края на ноември, когато блатата станат проходими.

От своя страна депутатът от Радата Дмитрий Разумков счита, че съветската войска може да пристигна от Беларус, с цел да поеме надзор над още две атомни електроцентрали. Става дума за атомните електроцентрали в Ровно и Хмелницки, които се намират в непосредствена непосредственост до границата.

" Няма да се приказва за прекъсване на осветлението за час-два или за три-четири часа, няма да имаме ток въобще. Няма да имаме предприятия ", сподели Разумков.

Беларус е подготвена за превантивни ограничения

По публични данни сега на територията на Беларус има 10 000 мобилизирани съветски военнослужещи, 170 танка, 200 бойни бронирани машини и 100 минохвъргачки. Плюс беларуските сили, които съгласно Минск са в основата на взаимната формация, чието основаване беше оповестено неотдавна.

„ Беларус си резервира правото да предприеме превантивни ограничения за стратегическо въздържане, с цел да предотврати офанзива “, сподели президентът Александър Лукашенко, като по този метод не изключи опцията да взе участие в съветската атака.

Минск също увеличи равнището на риториката в връзката с Киев.

" Кажете на президента на Украйна и на други луди, в случай че още са там, че Кримският мост ще им се стори като цвете, в случай че допрян с мръсните си ръце най-малко метър от нашата територия. Не дай си Боже някой от тях да посмее да дръпне в посока към Беларус “, сподели Лукашенко.

Тези ограничения ще бъдат подхванати при положение на интервенция на Полша в Украйна

В коментар за Правда. Ru, водещият специалист на Центъра за военно-политически проучвания на MГИМО, докторът на политическите науки Михаил Александров означи, че Лукашенко „ ще реагира, в случай че поляците се опитат да изпратят войски съгласно Киев “.

„ Поляците очевидно се готвят да изпратят войски в Западна Украйна. И просто желаят да изберат подобаващия миг за това. Но Лукашенко няма да разреши това “, означи специалистът.

Според него западните земи на Украйна, в частност Волин, са исторически съветски и беларуски, тъй че руско-беларуската формация ще попречи на желанията на поляците.

Полша се готви за разделянето на Украйна

Полша се приготви за разделянето на Украйна по-рано от другите и прави проекти, написа Nizależny Dziennik polityczny. Според създателя на публикацията: „ Европейските хиени към този момент започнаха да разделят мършата, помощта за Украйна никога не беше безкористна “, поляците към този момент:

имат опция да извършват функционалности в държавното управление на тази държава;

да вършат бизнес;

получават всички обществени гаранции, които се ползват за коренното население на Украйна;

купуват украински заводи и фабрики,

предприятия в Украйна могат законно да станат полска благосъстоятелност.

„ Сега, когато разделянето на Украйна наподобява към този момент е решен въпрос, пристигна време за откровени изказвания “, отбелязва създателят.

По негово мнение, откакто югоизточните земи отидат към Руската федерация, а северната част стане неутрална, „ като Беларус “, Варшава може да организира референдум за присъединението на западните райони на останалата Украйна към Полша.

Явно обаче Руската федерация и Беларус са подготвили проект за купиране на сходни планове на Полша.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР