В Украйна живеят 500 хиляди българи, те трябва да са

...
В Украйна живеят 500 хиляди българи, те трябва да са
Коментари Харесай

ВМРО: В Украйна живеят 500 хиляди българи, те трябва да са държавен приоритет в момента

В Украйна живеят 500 хиляди българи, те би трябвало да са държавен приоритет сега, декларират от ВМРО-БНД в известие, публикувано от пресцентъра на партията. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 755
Във връзка със почналите военни дейности на територията на Украйна и действителната заплаха за живота и здравето на близо половин милион българи, които живеят на територията на страната, се обръщаме към всички парламентарни групи в 47-ото Народно заседание (НС) с апел да одобряват незабавно карта " Българин ".

Това е извънредно необходимо в актуалната интернационална конюнктура, показват от и ползват своя законопроект, който са изготвили в 44-то Народно събрание.

Документът ще даде опция на всички хора, които имат български корени, само че заради условието на украинското законодателство нямат българско поданство, да обитават, учат и работят безпроблемно на територията на Република България, допълват от партията.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 755  Гърция осъжда нападението на Русия над Украйна Гърция осъжда нападението на Русия над Украйна  Хиляди коли напущат Киев, трафикът е усложнен

Хиляди коли напущат Киев, трафикът е усложнен  Янев за съветската инвазия в Украйна: Подобна експанзия е неприемлива Янев за съветската инвазия в Украйна: Подобна експанзия е недопустима
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР