А така, след финалът на Ергенът“ се оказа, че всичко

...
А така, след финалът на Ергенът“ се оказа, че всичко
Коментари Харесай

Финалът на „Ергенът“ 3 е копиран от американския формат? (ДОКАЗАТЕЛСТВА)

А по този начин, след финалът на „ Ергенът “ се оказа, че всичко е добре режисирано и изкопирано от първоичточника…

„ Бих желала да Ви опиша историята на Брад Уомак от сезон 11 (2007 г.) на Американският „ Ерген ” или „ The Bachelor ”. Той получи доста ненавист за решението си да отхвърли и двете си последни ухажорки – DeAnna Pappas и Jenni Croft, за първи път в „ The Bachelor ” “, твърди поребител в интернет.

От тези дума излиза наяве, че случката от трети сезон на „ Ергенът “ у нас не е казус. Припомняме, че на финала останаха Магдалена и Надежда, сред които Алек Младенов не съумя да избере и реши да им го каже не персонално, а посредством авансово записано видео.

И до момента в който всички побързахме да обвиним Алек в незряло държание, то се оказва, че евентуално решението за неговия ход е подбудено от продукцията, решила да заимства хрумвания. Както редица потребтели онлайн настояват, тазгодишният край на риалитито е по подoбие на американската версия от 2007 година

Но прилики откриваме освен в хода на българския и американския ерген. Двамата даже имат и сходна визия – руса коса и сини очи. „ Шокиращият му ход го назова „ проблематичен към обвързване “, само че години след излъчването на сезона му Уомак искаше Америка да разбере, че се е трансформирал.

И за това реши да участвува за повторно в „ Ергенът ”. По време на втория си престой в „ The Bachelor ”, Уомарк се обвърза и предложи на Емили Мейнард в сезон 15. Въпреки че двойката се раздели даже преди целият им сезон да бъде излъчен, те се събраха още веднъж след финала, само че по-късно публично се разделиха вечно през 2011 година “, споделя още потребителя в обявата си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР