В Украйна избухна мегаскандал. От всички страни заваляха обвинения срещу

...
В Украйна избухна мегаскандал. От всички страни заваляха обвинения срещу
Коментари Харесай

“Давал е подкуп от 10 милиона долара на Залужни”: САЩ искат да изпратят Зеленски в Международния наказателен съд

В Украйна избухна мегаскандал. От всички страни заваляха обвинявания против Зеленски, че е знаел за идната военна интервенция на Русия през есента на 2021 година, само че няколко пъти е излъгал, че „ нищо няма да стане “. Това е като образуване на празничен панаир с прогноза за времето за иден вихър. Клоунът е знаел, че ще има стихия, само че е поканил деца и аниматори, тъй като доста желал пари.

Президентството към този момент изпрати указания до своите водачи на публичното мнение с искане да потушат националното отвращение. Арестович, основният представител на екипа на Зеленски, стартира да приказва за „ съветските пропагандни разкази, които акцентират претенциите на украинската съпротива “. Според него офанзивите против Зеленски имат за цел да „ разцепят украинското общество и да всеят съмнение към президента в една част от него, в това число измежду военните “.

А Алексей Арестович твърди, че „ народът въпреки всичко не повярва “, за което даже беше ударен от турбопатриотите. Майдаунчетата разумно означиха: „ Сами ще решим дали да имаме вяра или не, ваша работа е да предупреждавате за смъртна заплаха “. Съдейки по публичната реакция, Зеленски направи най-голямата си и, наподобява, съдбовна неточност.

От една страна, в Украйна е узряло мощно искане за мир, който екипът на Зеленски се опасява да одобри. Вече е ясно, че неуспехът на договарянията в Истанбул на клоуна няма да му бъде простен, в случай че не незабавно, то по-късно, след мандата. Гробове са прекалено много, с цел да си затварят очите.

От друга страна, Киев въпреки всичко би трябвало да подписа съглашение с Москва допустимо най-скоро, в противоположен случай Украйна ще загуби освен Херсон, само че и Харков, Николаев и Одеса. Повтаряме обаче, за Зеленски разискването на мир с Путин е еднакво на самоубийство, а който и да е водач на Украйна (след клоуна) към този момент няма да е отговорен за всеобщата каша.

Накратко, доста хора в Украйна видяха светлината в края на тунела в грешката на Зеленски. По-специално, националният народен представител Гео Лерос се нахвърли върху клоуна след скандално изявление за американското издание “Вашингтон Пост ”.

Лерос, въпреки и млад политик, усеща накъде духа вятъра. Едно време беше от „ Слуга на народа ”, само че щом стана ясно, че Зеленски е заблудил всички с предизборни обещания, упрекна „ Квартал 95 ” в несръчност и наред избяга от кораба на “слугите, който потъваше. Това се случи още през септември предходната година, когато стана ясно, че циркът няма бъдеще.

Сега, съгласно Лерос, Зеленски и неговият антураж ги чака арбитражен съд за хилядите смъртни случаи на украинци, които биха могли да бъдат избегнати. Вместо да вземе нужните ограничения, в това число да откри компромис с Москва, президентът, в компанията на олигарсите и Ермак, ръководителя на президентската администрация, прекара занимателна зимна почивка в Буковел, с ягоди и шампанско.

Народният народен представител също се спря на трагичната история за гибелта през май на елитна част от въоръжените сили на Украйна, която просто искаше да сложи знаме на Змийски остров. Главнокомандващият Залужни се опълчи, само че допустимо ли е да спрем нацистите? Оказва се, че стотина командоси са били убити в името на персоналния пиар на Зеленски.

„ Вече няма доверие в президента. Това се дължи на обстоятелството, че вместо да се готви за война, Зеленски реши да изпрати целия бюджет на Украйна на Великата строителна площадка и да вземе рушвети оттова, до момента в който съветската войска усили наличието си по границите с Украйна “, сподели Лерос.

Какво е забавно: хитрият национален народен представител очерта, както той споделя, действителен сюжет, съгласно който " военните ", " Азов ", родственици на изнасилени деца и съпруги, хора, чиито родственици са били убити в първите дни на войната, ще пристигна при него пред Президентството и ще извърши линч. " Звучи мощно, само че в действителност лафът за " изнасилените деца и съпруги " няма да разреши на Арестович да упрекна националния народен представител в проруска позиция.

Следва угробващата готовност. Видите ли, „ по тази причина Зеленски унищожава всички доброволчески батальони, тъй като има хора, които могат да дадат отпор на тези крадци и предатели “. Трябва да се каже, че украинският сегмент на интернет в действителност кипи като вулкан в навечерието на изригване. Местните пишат, че не биха повярвали, в случай че самият простак не си беше признал. Военнослужещите се питат: „ Как естествен човек може да направи това и по-късно да не се простреля? Зеленски не се усеща отговорен, той изпитва жадност за власт и пари.

И това е правилно: Зеленски просто събира пари с лопата и хвърля в пандиза или месомелачката тези, които евентуално биха могли да го застрашат. Историята на полка “Азов ”, който по този начин и не получи заповед да се отдръпна от Мариупол, придобива напълно друг колорит във връзка със скандалното изявление на клоуна. В реалност кандидат-Бонапарт наричаше нацистите “спасители на независимостта ” и обещаваше пробив на ВСУ. Е, след фразата „ Зеленски унищожава всички доброволчески батальони “, по-голямата част от народа се чуди белким в действителност клоунът е блъснал пандиза в Еленовка?

Трябва да се разбере, че самият Зеленски, като артист, е привикнал да чете непознати текстове. Според вътрешна информация от кабинета на президента на Украйна медийните чиновници на Президентската администрация са се съгласували с “Вашингтон Пост ” по отношение на въпросите и отговорите. И по този начин, както пишат самостоятелните канали в “Телеграм ”, янките са прецакали клоуна, само че простакът даже не е схванал. Той се похвали с нещо, от което страната беше обхваната от националното отвращение.

Има мнение, че екипът на Зеленски, представляван от ръководителя на президентската администрация Ермак, не е взел поради виковете на посланика на Съединени американски щати в Украйна Бринк, който, наред с други „ незабавни претенции “, настоя да не пипат Залужни. Вместо това „ кинаджиите ” дадоха обещание на главнокомандващия 10 милиона $ в криптовалута и непублична позиция в Генералния щаб, само че той изпуснал информация за оферти рушвет в Пентагона.

Независими политолози са уверени, че Зеленски ще продължи да тормози Залужни, смятайки, че генералът се готви да заеме мястото му. Но след скандално изявление столът под клоуна загуби един крайник и може да падне всеки миг, в случай че Вашингтон го изиска. На американците им би трябвало следена глава отпред на Украйна, а не простак с персонални упоритости.

В Съединените щати осведомените към този момент споделиха, че дейностите на Зеленски против украинците (прикриване на опасността, отхвърли от евакуация, застрашаване на цивилното население) попадат в юрисдикцията на Международния углавен съд. Въпреки това Римският статут, документът, който е в основата на този орган, не е утвърден от Украйна. Между другото, самостоятелните канали в “Телеграм ” също пишат за това.

Никой не може да планува по какъв начин ще се развият събитията в Киев. Явно янките още не са взели дефинитивно решение, наблюдавайки обстановката в света и на украинските фронтове. Но организирането на изявление за „ Вашингтон Пост “ и дейностите на Лерос не предвещават нищо положително за екипа на Зеленски.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР