В тях е включен и йод, който да предпази тялото

...
В тях е включен и йод, който да предпази тялото
Коментари Харесай

Нещата Отиват На Зле! Руската Държавна Телевизия Започна Да Подготвя Населението За Трета Световна Война! При Ядрен Удар Трябва Да

В тях е включен и йод, който да защищити тялото от радиация. На феновете им беше казано да опаковат ориза, който може да се запази до осем години, както и овесена каша - от три до седем години. Те обаче би трябвало да се откажат от съветската обичана елда, която трае единствено една година.

" Очевидно можете да оцелеете с консерви месо за известно време - до пет години, до момента в който консервираните риби траят не повече от две години ", сподели водещият Алексей Казаков. " Животът в подземния свят ще бъде изключително сложен за феновете на сладко, написа Блиц. Шоколадови бонбони, сладкиши, кондензирано мляко - всичко това ще би трябвало да оставите зад себе си. Да, глюкозата е популярен източник на сила, само че сладкишите предизвикват жадност и водата ще се трансформира в най-ценния източник за жителите на бомбоубежища.

Експерт на име Едуард Халилов, интервюиран по Skype, съобщи: " Колкото повече вода, толкоз по-добре. Защото можеш да оцелееш в продължение на две до три седмици без храна, само че след три дни става в действителност мъчно без вода. Тя е нужна и за храносмилането. И водата е първото нещо, за което човек би трябвало да мисли. Експерти споделят, че е належащо също да се снабдят с медикаменти с йод, които оказват помощ на организма да се оправи с радиацията ". Според анализатори суматохата е по-голяма в Америка, където бизнесът с бомбени подслони е взрив след избирането на Доналд Тръмп.

Водещ боен анализатор пък предизвести, че светът към този момент има кубинската ракетна рецесия №2. " Преди една година, когато споделих, че сме влезнали в нова Студена война, никой не се съгласи с мен. Сега всички са съгласни, само че стана ясно, че събитията в тази втора Студената война се развиват доста по-бързо ", сподели Александър Голц сподели пред " Рейн ТВ " в Москва.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР