В централната част на Тихия океан започнаха мащабни учения на

...
В централната част на Тихия океан започнаха мащабни учения на
Коментари Харесай

Русия започва мащабни учения в централната част на Тихия океан

В централната част на Тихия океан започнаха огромни учения на Тихоокеанския флот. Това беше обявено пред кореспонденти от съветското министерство на защитата.
„ В сходство с проекта за подготовка на военните органи за командване и надзор на силите на Тихоокеанския флот за 2021 година се прави оперативно обучение на разнообразни сили на флота в далечната морска зона в централната част на Тихия океан ", заяви военното ведомство, представено от ТАСС.
 Назад, Путин! Англия се включи във военноморско обучение Назад, Путин! Англия се включи във военноморско обучение
Миналата седмица самолетоносачът на английския кралски флот „ Кралица Елизабет “ се причисли към военни кораби от Съединени американски щати и осе...
Военноморските тактически групи на Тихоокеанския флот, направили преход от към 4 хиляди километра от своите бази и зони на дежурство, са разположили групи от флотски сили в избраната зона на Тихия океан за осъществяване на подготвителни задания.
Според министерството на защитата в ученията вземат участие до 20 бойни кораба, подводници и поддържащи кораби, в това число флагманът на флота, ракетният крайцер „ Варяг “, огромният транспортен съд „ Адмирал Пантелеев “ с управляеми ракетни оръжия, фрегатата „ Маршал Шапошников “, корветите „ Громко “, „ Перфект “ и „ Герой на Руската федерация Алдар Циденжапов “, корабът на измервателния комплекс „ Маршал Крилов “.
Също по този начин в ученията вземат участие към 20 самолета, в това число самолети с отдалечен обсег Ту-142М3, изтребителите-прихващачи МиГ-31ВМ и други самолети на съветските аерокосмически сили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР