В три последователни дни, с богата празнична програма, Вълчи дол

...
В три последователни дни, с богата празнична програма, Вълчи дол
Коментари Харесай

Вълчи дол отбелязва 49-тата годишнина от обявяването си за град с богата, празнична програма

В три поредни дни, с богата празнична стратегия, Вълчи дол ще означи 49-тата годишнина от оповестяването си за град. На 2 септември, от 18:30 часа, всички малчугани са поканени да се забавляват с Детското шоу, което ще им сервира доста изненади. От 20:00 часа обичаният български реализатор Дамян Попов ще радва жителите и гостите на града с песни от богатия си репертоар. Час по-късно – в 21:00 часа - DJ ROSSKO ще предложения на празненство всички искащи да се забавляват с най-големите международни шлагери, оповестиха от Община Вълчи дол.

На 3 септември от 17:00 часа локалните самодейците ще потопят присъстващите в магията на българското фолклорно изкуство с присъединяване си в Общинския фолклорен празник. Незабравимите страсти ще продължат с концерт на певицата Нелина, който е с начален час 19:30.

На 4 септември, от 18:30 часа, ще бъдат поднесени венци и цветя, в символ на благодарност към почетните жители на Вълчи дол - на барелефа на Петко Сираков – първият ни международен първенец по битка и паметната плоча на доктор Димитър Златев – учредител на опазването на здравето в града. От 19:00 часа стартира шоуто " Смях до дупка " с неповторимите актьори от " Тутурутка ". В 20:00 часа на сцената ще излязат рок легендите от група " Сигнал ". Неповторимо прекарване чака публиката, която ще чуе осъществяванията на най-обичаните песни на групата!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР