В тази статия ще споделим с вас няколко романтични идеи

...
В тази статия ще споделим с вас няколко романтични идеи
Коментари Харесай

Евтини и романтични идеи за Свети Валентин, които да подготвите в последния момент

В тази публикация ще споделим с вас няколко сантиментални хрумвания за празника, с които да зарадвате половинката си в последния миг. 

1) Сложете сантиментални бележки с любовна лирика на всички места

Ако половинката ви си пада по тези неща, то действайте! Не е нужно сами да пишете стиховете (макар, че би било ужасно!). Вземете десетина или повече листчета, изрежете ги във форма на сърце и на тях напишете любовни стихове от разнообразни създатели. Може да скриете едно в джоба на якето, да залепите едно на огледалото, да пуснете друго в чантата/раницата, едно, което да види като си отвори преносимия компютър и така нататък Откриването на всяко едно ще провокира романтика и усмивка у вашата половинка. 
Какво да сложим на трапезата за днешния празник
Въпреки всички различия по отношение на версиите за произхода на Празника на влюбените и по отношение на него, 14 февруари може да се схване...
Прочети повече
2) " Италианска вечеря " вкъщи

Ако не сте съумели да запазите маса на ресторант, няма проблеми! Може да организирате сантиментална вечеря вкъщи. Вземете бутилка вино, сложете в нея пресен и я запалете. Нека изгори и восъкът се разтече по този начин, че да падне по бутилката, с цел да наподобява като по филмите. Вземете карирана завивка за маса, малко цветни лампички, намерете качествена италианска музика и сте подготвени с съвършена атмосфера. За храната - пригответе две италиански салати, едно предястие, купете малко италиански салами и пригответе или поръчайте два типа паста. Може да вземете сладолед или различен обичан десерт, с цел да бъде романтиката цялостна. И запомнете - би трябвало да има цветя на всички места! 

3) Подаръчен " ваучер " за бъдещето

Може сега да нямате пари за подарък, може да сте не запомнили да вземете. Няма значение. Просто го направете отсрочен във времето. Напишете красиво обръщение и го сложете в плик. Нека това да бъде ваучер без стойност за бъдеща отмора, която да обсъдите дружно. Или пък за шопинг ден в мола в миг, в който ще имате средства. Истинската обич не се мери с пари, тъй че подобен подарък би се приел в действителност добре. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР