В тази личност има нещо, което не е съвсем наред,

...
В тази личност има нещо, което не е съвсем наред,
Коментари Харесай

БРУТАЛНО: Ето какво е правил Иван след като заколил в асансьора 11-годишната Никол! Отишъл на двора и там... Вижте как го доведоха в съда!

В тази персона има нещо, което не е напълно наред, има нещо комплицирано. Дали е от обществени контакти или от фамилията – аз не знам. Има проблеми, чакам съдебно-психиатрична експертиза. Това сподели юрист Камен Кънев – длъжностен бранител на 15-годишния Иван Димитров Иванов, упрекнат в жестоккото ликвидиране на ученичката Никол, представен от Burgasinfo.com. Според него закононарушението е грубо с последствия от двете фамилии.

Едно от обясненията за него е наргилето, само че то не било само. Адвокат Кънев сподели, че развиването на Иван било като на 10-годишен и след убийството той играл на гоненица и криеница.

Иван е приключил осми клас, живее в „ Меден рудник “. Бащата е пенсионер, а майката работи в Слънчев бряг, има две сестри. С Никол контактували в обществените мрежи, имали две срещи онлайн. Според юрист Кънев момчето живеело като във виртуален свят.

Тийнейджърът ще бъде девети клас в СУ "Петко Росен ".





Според бранителя на Иван ножът е бил негов, само че не желал да я убива, а единствено да я сплаши. Адвокатът твърди, че Иван не е желал да убива Никол. Въпреки това 15-годишният бургазлия е носел в себе си кухненски нож, който е оръжието на закононарушението. На въпрос за какво тогава му е било належащо хладното оръжие, Кънев отговори: „ Със сигурност не е, с цел да я убива. Може би желал да я сплаши, да я боцне.”

Според Кънев няма данни някой от тях да е употребявал алкохол или опиати през живота си. Той не може да каже тъкмо какво е правел подзащитния му в бл. 108 в жк "Меден рудник ", защото и самият Иван нямал еднопосочен отговор за това.

„ Не може да каже какво тъкмо са правели там. Или са отивали при някого, или по-скоро са търсели някакво място”, посочи Кънев.

Според него версията за пушене на наргиле, която разви прокуратурата, е прекомерно пресилена.

Бургаският областен съд сега гледа мярката му за неотклонение. Съдия Светлин Иванов реши съвещанието да е при закрити порти. Коридорите пред залата гъмжат от медии. Пред микрофоните Иван не продума за аргументите за убийството, в което е упрекнат.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР