В СУ “Свети свети Кирил и Методий днес тържествено бяха

...
В СУ “Свети свети Кирил и Методий днес тържествено бяха
Коментари Харесай

Училище запали светлините на елхата, стартира месец на добро...

В СУ “Свети свети Кирил и Методий ” през днешния ден тържествено бяха запалени коледните светлини на учебната елха. Събитието е обичайно за учебното заведение и всяка година събира дребни и огромни възпитаници, които да усетят духа на идните коледни празници и да се заредят с усмивки, вяра и положително въодушевление. 

За това способства и квалифицираната стратегия - вокална групировка “ Присъствие ” към учебното заведение зареди публиката с коледни песни, а гимназистите от отбор “Марица ” поздравиха гостите с “Криво хоро ”.



“Със запалването на коледните светлини СУ “Свети свети Кирил и Методий ” сложи началото на месеца на добротата ”, показа госпожа Таня Николова, шеф на учебното заведение. Тя показа и част от богатата учебна стратегия за месец декември. 

Сред събитията са коледният базар - започващата на 12 декември благотворителна самодейност на Ученическия съвет под надпис “Коледата е допустима - да оказа помощ на съученика до мен ”, както и коледният концерт на учениците от начален и от прогимназиален стадий, който ще се организира на 20 декември с общителното домакинство на Димитър Колев, кмет на регион “Западен ”, както и на администрацията на кметството.

Самият райкмет през днешния ден беше формален посетител и дружно с директорката възпламениха светлините на коледната елха в СУ “Свети свети Кирил и Методий ”.



Кметът на региона получи специфична покана и за другите планувани събития през месеца - арт работилница, в която учители и родители ще творят един до друг, с цел да основават красиви произведения за коледния базар. 

Кулминацията на тържествата ще е огромният коледен концерт на учениците от специалност “Танцьор ”, компетентност “Български танци ”, и отбор “Марица ”, който ще се организира в зала “С.И.Л.А. ” на 22 декември от 18 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР