В студиото на Още от деня по БНТ Атанас Атанасов,

...
В студиото на Още от деня по БНТ Атанас Атанасов,
Коментари Харесай

Атанас Атанасов:Трябва да работим за това да има кабинет

В студиото на „ Още от деня " по Българска национална телевизия Атанас Атанасов, сподели че преди всичко би трябвало да се съобразят с упованията на българските жители, а те желаят устойчива и предвидима политическа конюнктура. „ Трябва да се съсредоточим върху това да има болшинство, което да излъчи устойчиво държавно управление ".

Първата задача на идващия парламент е да одобри Републиканския бюджет 2024 година, безапелационен е Атанасов. „ Трябва да работим за това да има кабинет. Трябва да се съобразим с публичните упования, а хората чакат от политическите сили да се отнесат съществено към тази обстановка ".

Поставянето на твърди червени линии във връзка с политически индивид, не работи, тук би трябвало да се видят политики, безапелационен е Атанасов. „ Ние сме подготвени да си сътрудничим с политически сили, които имат твърда евроатлантическа ориентировка ".

Най-близък наш сътрудник е „ Продължаваме промяната ", безапелационен е Атанасов. „ Относно Българска социалистическа партия поради сегашната обстановка и тяхната позиция във връзка с Русия и това, че желаят договаряния с Газпром, не можем да бъдем съдружни сътрудници с тях ".

Без Демократична България в идващия парламент няма да може да бъде формирано държавно управление, съобщи още Атанасов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР