В стремежа си да отговорят правилно на въпросите, които ще

...
В стремежа си да отговорят правилно на въпросите, които ще
Коментари Харесай

Кедъра се връща на екран


В устрема си да отговорят вярно на въпросите, които ще им задава водещата Александра Сърчаджиева, капитаните ще се впуснат „ през глава “ във всеки от кръговете на играта и до момента в който се забавляват, в действителност и ще научават доста нови, любопитни и непредвидени обстоятелства за нашата татковина. „ Вълнувам се, тъй като това е завръщане на екран за мен, само че в изцяло друг подтекст от това, което съм правил до момента. Хората ме познават като състезателен публицист. Коментирал съм надпревари, Олимпиади, само че в никакъв случай до момента не съм се изправял против замайващ съперник като Сашо Кадиев. Чувствам се чудесно и в това време извънредно виновен за всичко, което се случва в играта, и не на последно място се развличам ужасно доста “, споделя капитан Камен Алипиев – Кедъра.

„ Нашето предаване е извънредно забавно, цялостно е с обстоятелства за България, които даже ние българите не знаем. Настроението в залата е ужасно, а най-хубавото е, че научаваме доста любопитни неща, които ни карат да се усещаме горди, че сме българи. При нас идват героите на България - хора с изключителни достижения в региона на спорта, музиката, културата “, вдъхновен е и капитан Александър Кадиев.
Реклама
Участниците в тимовете във всеки епизод ще са разнообразни и ще включват известни лица от всички сфери на българския шоубизнес, спорт и други. „ В тимовете ще забележим извънредно надарени младежи и доста известни персони, които се оправят ужасно “, прибавя Кедъра. “Имаме чудесни игри на тематика история, просвета, кино, музика, имаме жив бенд, който извършва части, свързани с въпросите. Настроението е чудесно и научаваме обстоятелства, които ни карат да се усещаме горди, че сме българи “, споделя Кадиев.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР