В Ставрополския край (федерален субект на Русия в Северенокавказки федерален

...
В Ставрополския край (федерален субект на Русия в Северенокавказки федерален
Коментари Харесай

Бивш съдия опита да продаде поста си, но свърши... в съда

В Ставрополския край (федерален индивид на Русия в Северенокавказки федерален окръг), някогашният арбитър Максим Новиков беше задържан по обвиняване в машинация, заяви съветският проверяващ комитет. Мъжът е опитал да продаде работната си позиция против 4 млн. рубли (около $65 000).
Според следователите Новиков е научил за стремежите на друго лице да поеме длъжността, по тази причина решил да му помогне. И по този начин, другар на съдията уговорил среща сред него и мераклията за съдийското място, с цел да си поприказват. Но за изненада на мъжа, срещата се оказала по-скоро бизнес договорка, в сравнение с изявление за работа. Съдията безусловно бил подготвен да продаде работата си!

След срещата с Новиков индивидът се тормозил, че може да е излъган от по този начин наречената Федерална работа за сигурност. След диалога с опортюнистичния арбитър, под тайното наблюдаване на управляващите той предал желаната сума пари. Но единствено част от банкнотите в пачката били истински, а съдията бил задържан на място.

На 9 август Новиков беше упрекнат в опит за машинация според член 159 от Наказателния кодекс на Руската федерация. Неговият прочут също ще бъде изправен пред съда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР