В сряда обяви закупуването на 250 от последната модернизирана версия

...
В сряда обяви закупуването на 250 от последната модернизирана версия
Коментари Харесай

Полша купува 250 американски танка

В сряда разгласи закупуването на 250 от последната осъвременена версия на танка „ Ейбрамс “ от Съединени американски щати.

" Нашата войска ще усъвършенства качествата си с огромен брой, които са най-напредналите в света ", сподели пред кореспонденти вицепремиерът Ярослав Качински, който също оглавява ръководещата националистическа партия " Право и правдивост " (ПиС), заяви Агенция Франс Прес.
 Англия е изразходвала милиарди за танкове, които не могат да стрелят в придвижване Англия е изразходвала милиарди за танкове, които не могат да стрелят в придвижване
Обединеното кралство е похарчило 4,5 милиарда $ за създаването на нов вид леки танкове, които не могат да стрелят в придвижване, в...

" Ако всичко върви добре, доставките ще стартират през идната година ", сподели той.

Министерството на защитата на страната от НАТО съобщи, че поръчката е за 250 танка M1A2 SEPv3, само че не посочи цената.

Миналата година Съединени американски щати и Полша подписаха съглашение за съдействие в региона на защитата, а Вашингтон съобщи, че ще изпрати спомагателни 1000 военнослужещи на ротационен принцип в Полша, с изключение на 4500 към този момент ситуирани там.

Това е част от по-широк отговор на НАТО на опасенията в района, провокирани от анексирането на територия на прилежаща Украйна от Русия през 2014 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР