В сряда Кремъл отрече информация на Ройтерс, че руският президент

...
В сряда Кремъл отрече информация на Ройтерс, че руският президент
Коментари Харесай

Кремъл отрече Путин да е предлагал примирие в Украйна

В сряда Кремъл отхвърли информация на Ройтерс, че съветският президент Владимир Путин е предложил преустановяване на огъня и заледяване на спора в Украйна на Съединените щати посредством медиатори, предава ТАСС.

Попитан дали информацията на Ройтерс, че Русия е направила мирни оферти, е вярна, представителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели: " Не. Не е правилно ".

Припомняме, че, че съветският президент Владимир Путин е изпратил сигнали до Вашингтон през 2023 г . обществено и частно посредством медиатори, в това число посредством арабските сътрудници на Москва в Близкия изток , че е подготвен да обмисли преустановяване на огъня в Украйна.

Посредниците са се срещнали в Турция в края на 2023 година, съгласно три съветски източника, а съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан е телефонирал на съветника по външната политика на Путин Юрий Ушаков през януари.

Руски източник, осведомен с контактите, декларирал пред " Ройтерс ", че американците са споделили на Москва посредством медиатори, че няма да разискват вероятно преустановяване на огъня без присъединяване на Украйна и заради това диалозите са се провалили.
 Путин копнее за възмездие против Европа и Съединени американски щати
Путин копнее за възмездие против Европа и Съединени американски щати

Агентът на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) е подготвен да се възползва от всяка уязвимост и да излее военна мощ и злоба
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР