В сряда (20 юли) се навършиха 62 години от първото

...
В сряда (20 юли) се навършиха 62 години от първото
Коментари Харесай

„По света и у нас“ навърши 62 години

В сряда (20 юли) се навършиха 62 години от първото лъчение на вести в българския ефирен ефир. От 1960 година новинарските излъчвания на Българска национална телевизия „ По света и у нас “ са част от живота на българските фенове. Днес централната емисия „ По света и у нас “ се води от двете екранни двойки – Аделина Радева – Даниел Чипев и Филипа Огнянова – Даниел Михайлов.

„ Работата за новините е предопределение. Благодаря на всички сътрудници, които работят за „ По света и у нас “, само че и публицистичните излъчвания на Българска национална телевизия. Вашата екипност, безрезервност и професионализъм са в основата на доверието на феновете и точно поради това още веднъж сме малкия екран с най-високо публично доверие съгласно проучването на институт “ Ройтерс”, сподели шефът на „ Новини и настоящи излъчвания “ Мариела Драголова по време на празника на публицистите от нюзрума.

Годината беше динамична и сполучлива за публицистите в Българска национална телевизия. Към екипа на „ По света и у нас “ се причислиха двама нови водещи – Ангел Бончев и Костадин Филипов , а в централна емисия вести се завърнаха Филипа Огнянова и Даниел Чипев . Ангел Бончев е водещ на новините в границите на, а Костадин Филипов води в събота и неделя. Към екипа на утринния блок „ Денят стартира “ се причисли ѝ водещият Симеон Иванов , който си партнира с Христина Христова. Мая Костадинова стана водещ на новото съботно-неделното предаване – „ Говори в този момент “ , а цифровите канали също означиха растеж. Новинарският уебсайт bntnews.bg отбелязва растеж от 50 % и още веднъж е в топ 10 на платформите, които доближават до максимален брой консуматори съгласно. Увеличение на потребителите има и при робота, който чете вести - „ Чуй новините “ и то с цели 18.18 %.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР