В среща от група D Милан разгроми Аустрия Виена с

...
В среща от група D Милан разгроми Аустрия Виена с
Коментари Харесай

Милан разгроми австрийци, върна самочувствието си - Футбол свят - Лига Европа



В среща от група D Милан разгроми Аустрия Виена с 5:1 в шампионата Лига Европа. Хеттрик за триумфа наниза Андре Силва, Сусо и Чалханоглу се разписаха. За домакините прецизен беше Боркович.

Хакан Чалханоглу откри резултата в интерес на Милан още в 7-ата минута, откакто получи добър пас в наказателното поле от Калинич и с акуратен удар откри. Три минути по-късно Андре Силва осъществя първия си гол от осъществения хеттрик, след асистенция на Чалханоглу. Измъкна се от защитата и от десетина метра осъществя, откакто излъга вратаря.

До почивката още веднъж при добра офанзива на "росонерите " Силва беше изведен още веднъж от Чалганоглу и вкара топката във вратата за класическото 3:0.

Аустрия Виена се опита да се върне в дуела с попадение на Боркович в 47-ата минута, откакто Холцхаузер центрира от корнер, защитата на Милан не се оправи и позволи попадение.

До края на мача Андре Силва прониза вратата в 56-ата минута, а съвършен снаряд от далечно разстояние на Сусо оформи крайния резултат в интерес на Милан.

Така миланистите, които изгубиха последния си мач в шампионата от Лацио, върна самочувствието си в шампионата Лига Европа.

В другата среща от групата АЕК победи надалеч от вкъщи Риека с 2:1. Попаденията за триумфа осъществиха Манталос и Христодопулос, а за домакините се разписа Елез.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР