В среща от 4-ия кръг на редовния сезон в женската

...
В среща от 4-ия кръг на редовния сезон в женската
Коментари Харесай

Варна ДКС допусна четвърта загуба

В среща от 4-ия кръг на постоянния сезон в женската волейболна Демакс лига, отбора на Варна – ДКС отстъпи, като посетител на Марица 2022 с 0:3 гейма.

Двубоят в зала „ Сила “ стартира чудесно за домакините, които завоюваха безапелационно първата част с 25:14. Вторият гейм бе равносилен, като варненки поведоха в резултата и интригата се резервира до 20:20. Тук пловдивчанки постановиха волята си след 25:21. След 20:15 в третата част, състава на Марица 2022 затвори мача и по този начин стигна до втория си триумф в шампионата.

За клубния уебсайт, наставникът на Варна – ДКС Милен Стоянов показа, че на този стадий това са опциите на тима. Според него е нужно време, старанието на девойките в тренировките да даде резултат в формалните мачове.

Това бе четвърто следващо проваляне за варненки, само че би трябвало да се означи, че във всичките си срещи досега, те играха като посетители поради ангажираността на ДКС в морската столица.

По стратегия в идващите два дуела, Варна – ДКС, би трябвало да одобри съставите на Славия и ЦСКА, само че към момента не е ясно по кое време и къде ще се проведат тези мачове.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР