В сравнение с други популярни ваканционни дестинации в Европа, България

...
В сравнение с други популярни ваканционни дестинации в Европа, България
Коментари Харесай

Според британците: България предлага най-евтината семейна почивка за седмица

В съпоставяне с други известни ваканционни дестинации в Европа, България продължава да предлага най-ниски цени за 7-дневна фамилна отмора. Това сочат резултатите от изследване, извършено от TravelSupermarket.

Изследването демонстрира, че през август 2022 година междинната цена за един човек е 746 английски лири, като тази цифра се е нараснала до 842 лири за август 2023 година.

Ричард Сингър, основен изпълнителен шеф на TravelSupermarket, разяснява, че макар дребната възможност цените да паднат доста за това лято, късното запазване въпреки всичко може да докара до положителни покупко-продажби. Търсенето изпреварва предлагането и цените за идната година ще бъдат наедно с тези на актуалната година, споделя специалистът.

Според изследването, ваканционните пакети за някои от най-популярните ваканционни дестинации в Европа са се повишили с до 25 %. В Средиземноморието Крит в Гърция се издига на върха с нарастване от 25 %, до момента в който Майорка в Испания записва растеж от 21 %. Тенерифе също се причислява към листата с покачване от над 22 %.



Общо взето, най-популярните дестинации като Испания, Турция, Гърция, Португалия и Кипър са поскъпнали с към 12 %.

В съпоставяне с предходната година, цените за една седмица в Мароко са нарастнали с 27 %, а в България - с 13 %.

Би било отлично обратнопропорционално на ниските цени да вземем да дадем на туристите високо качество - на обслужване, на храна, на база... Ама не. Ниски са ни цените, обаче обслужването ни е надалеч по-ниско. А може да е в пъти по-добро.

Може да е по-чисто, по-красиво, по-малко застроено. Може да сме усмихнати и благи, да не се караме на хората, пристигнали да похарчат парите си. Можем.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР