В софийското поле също не са изключени локални, предимно слаби,

...
В софийското поле също не са изключени локални, предимно слаби,
Коментари Харесай

Времето До Средата На Месеца Ще Е Горещо, Но Ето Кога Ще Бият Градушки!

В софийското поле също не са изключени местни, най-вече слаби, краткотрайни валежи, както през днешния ден, по този начин и в някои от идващите дни.

Дневните температури ще бъдат от 28 до 32 градуса, за София към 28, 29 градуса.

До петък основна смяна на времето няма да настъпи. Очакват ни приятни температури към и малко над 30 градуса, само че и местни краткотрайни валежи в следобедните часове, основно към и в планините.

По Черноморието времето ще бъде уместно за плаж до събота, изключително в часовете преди пладне. Температурата на водата ще бъде към 24, 25 градуса, а на въздуха - най-често сред 26 и 28.

В събота и неделя температурите ще се намалят с 1 до 3 градуса, а атмосферата ще бъде по-нестабилна.

В планините времето ще бъде по-подходящо за туризъм в часовете преди обяд. По-неопитните планинари следва да заобикалят дълги преходи в следобедните часове, когато атмосферата над множеството ни планини, вероятно като се изключи Странджа и Източните Родопи, ще бъде малко или повече нестабилна, с гръмотевични стихии и съпътстващите ги рискови метеорологични феномени. Температурите до събота на 1200 метра ще бъдат от 21 до 23, 24 градуса, а в неделя ще се намалят и доникъде на идната седмица ще бъдат от 16, 17 до 19 градуса.

Според прогнозните сюжети, основна смяна на времето няма да настъпи и в границите на идната седмица, най-малко до към средата на месеца.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР