В шок и ужас се е видял Алек Младенов след

...
В шок и ужас се е видял Алек Младенов след
Коментари Харесай

ОТВРАТ! Ергенът Алек Младенов в шок: Разгонени жени му изпращат покани и снимки на гениталиите си в нета!

В потрес и смут се е видял Алек Младенов след старта на риалити формата " Ергенът ". Сякаш на горкия не му беше задоволително да живее два месеца измежду постоянно кудкудякащи и празноглави мераклийки, ами още по-големи свраки са го накачорили в мрежата.

Самият той изясни, че преди време не е бил изключително деен в платформите Facebook и Инстаграм, само че това, което е видял в този момент, за единица време, е надминало и най-потресаващите му кошмари.

Цели групи от дами, млади и остарели, непрекъснато му изпращат предложения за другарство, пишат му, оферират му себе и и му изпращат снимки, от някои от които можеш да си върнеш обяда и вечерята дружно.

Повечето дами въпреки всичко спазвали някакво възпитание и пишели възпитано като му предложили другарство, задушевни диалози, канели го на кафе и твърдели какъв брой му се възхищават. Има и такива обаче, които са очевидно толкоз загорели, че му влизали с директни предложения за с*кс и... с цел да ги хареса... му показвали какъв брой са горещи - непосредствено изпращали фотоси на голите си бюстове и даже гениталии...

" Това е непоносимо, гнусно е! Ако не го виждам с очите си, в никакъв случай няма да допускам, че човешко създание може да падне толкоз ниско ", споделял потресеният Алек.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Фейсбук Ергенът снимки Инстаграм
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР