В Шивачки, а също и в началото на Столичани в

...
В Шивачки, а също и в началото на Столичани в
Коментари Харесай

Едва на 35 години: Лицето на Вили Марковска се състари ударно!

В " Шивачки ", а също и при започване на " Столичани допълнително ", Вили Марковска беше надали не пример за хубост. Тя бе измежду най-желаните млади наши актриси като даже тотално засенчи и чаровната Алекс Сърчаджиева, и съблазнителката Елен Колева. Какво се е случило с нея обаче няколко години по-късно?!

Вили Марковска има своите правилни почитатели, само че даже и те виждат какъв брой се е състарила напоследък, а е едвам на 35 години. Фигурата на Виолета още е съвършена и даже по-перфектна от преди, защото тя от дълго време се занимава интензивно с йога. А и генът е е подобен, че очевидно няма податливост към напълняване.

Проблемът при нея е в лицето и по-точно в кожата на лицето, която въпреки и не набраздена от линии, стои очевидно повехнала и отпусната, даже сивкава. Отдавна виждаме, че Марковска е спряла да се гримира и се пуска натурална като някои шушукаха, че е последвала концепцията на Алиша Кийс, която сподели " Не " на макиажа преди години.

Само че, за разлика от Вилито, Алиша се радва на свежа и красива кожа, а е няколко лета по-голяма от нашата актриса. Според потребителки повода Марковска да наподобява по този начин е че просто не хидратира добре кожата си и не е попаднала на точната козметика.

" А може и да следва някакви правила за духовно развиване, които отхвърлят женската суетност, знае ли се?! Важното е да е здрава ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР