Драмата в Ергенът явно се развива по предварителния сценарий, станал

...
Драмата в Ергенът явно се развива по предварителния сценарий, станал
Коментари Харесай

Сензационен финал в „Ергенът” тази вечер

Драмата в „ Ергенът ” очевидно се развива по предварителния сюжет, станал явен на феновете още преди старта на шоуто. След като единствено двете Маги и Нани останаха в имението в очакване ергена да избере едната от тях той няма да се спре на нито едната хубавица.

И в случай че в действителност подобен е краят на шоуто, а множеството от потребителите в обществената мрежа залагат на подобен край, от в този момент стартират да се гневят на недостойното държание на Алек Младенов.

Не единствено, че не утвърждават постъпката му, а я назовават мерзка. А тези, които  в мнението си са по-крайни го подлагат на жестока рецензия. Защо е такова решението на ергенчето ще разберем в епизода тази вечер. Дали поради мнението на майка му, че нито една от двете не е подобаваща за негова брачна половинка.Или поради друга причина, за него не е проблем  да излъже девойките …

По забавното в тази ситуация е по какъв начин ще успее да се измъкне от обстановката, която самичък забърка. Цели три месеца смъква Маги и Надежда и ги накара да повярват, че той е мъжа на фантазиите им, а най-после да не избере никоя  от тях е повече от скандално!

Но пък нали мама е споделила, че едната е много по-възрастна, а другата е с дете, по какъв начин да не се съобразиш с родителката си?А момчето е длъжно да я слушка!

Е, никой не очакваше такава развръзка на финала! По-лесно е да се скриеш най-после и да не поемеш никаква отговорност, в сравнение с да застанеш зад думите си!Които с ненаситност раздаваше под въздействието на алкохола.

Автор:Petel.bg

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР