В сезона на ремонтите, Roca пусна на българския пазар новите

...
В сезона на ремонтите, Roca пусна на българския пазар новите
Коментари Харесай

Специална есенна промоция за ремонт на банята от Roca

В сезона на ремонтите, Roca пусна на българския пазар новите стенни тоалетни Debba Rimless. През октомври, те се оферират в комфортни комплекти със конструкция за вграждане Active на Roca на промоционална цена от 449 лева с Данък добавена стойност.
В последните години, водещата компания в обзавеждането за баня вкарва на пазара Rimless тоалетните. Предимството на новия дизайн е, че вътрешните страни на тоалетната са без борд и без кръг. В резултат, не се натрупват отлагания по ръба и почистването е доста по-лесно. Водната бликам се разпределя по цялата повърхнина и обезпечава по-голяма хигиеничност. Повече за Rimless технологията може да научите от това видео:

Със специфичното предложение от Roca, тоалетната става по-екологична и по-икономична. Вграденото казанче с двоен бутон 4,5/3 литра понижава разхода на вода спрямо всеобщия стандарт за актуалните тоалетни от 6/3 л.

Окачената тоалетна, прибрана до стената, обезпечава образна лекост и по-добра хармония на пространството в банята. Промоционалното предложение се предлага в два разновидността: със стенна тоалетна Debba Rimless Round, с овална форма, и Debba Rimless Square, която следва наклонността за по-правоъгълни форми. За още по-добър комфорт и хигиена в банята, тоалетната Debba Rimless Round е окомплектована със седалка и похлупак от новаторския материал Supralit ®, който обезпечава спомагателна издръжливост и резистентност във времето.

Roca предлага безкомпромисно високо качество и висок интернационален стандарт. Политика на компанията е да предлага артикули, съобразени с условията и настройките на другите пазари. У нас, в гр.Каспичан, Roca основава една от най-модерните в Европа заводи за хигиеничен порцелан и акрилни вани. Благодарение на това, Roca реализира най-високо качество на конкурентни цени.
Специалната оферта за окачени тоалетни Debba Rimless в комплекти със конструкция за вграждане са годни до 31 октомври 2018 година или до привършване на наличните количества от комплекти.



Колекция Debba

Колекцията хигиеничен порцелан и мебели Debba е проектирана за по-добро асимилиране и организация на пространството, като предлага цялостен комфорт и ненатрапчива грациозност посредством своите голям брой решения за банята.

Debba включва богат избор от мивки в няколко размера, в това число компактни и разновидности за монтаж с подпора, полуконзола или стенен монтаж със сифон, както и умивалник за полувграждане; стоящи или окачени тоалетни чинии и бидета, всички с алтернатива за седалка и похлупак със забавено рухване. Високата устойчивост и качество на продуктите, съчетано с наличната цена и дизайн, допускащ бърз и комфортен монтаж и ремонт, както и елементарно разчистване, вършат сбирката желана от доста български консуматори.

Колекция Debba е чудесно решение както за дома, по този начин и за публични места, още повече, че тоалетните са проектирани за чудесно измиване със система с двоен бутон 4,5/3 литра и подсигуряват забележителна спестовност на вода.

Санитарният порцелан Debba се добавя от сбирка мебели, в това число с дребна дълбочина, за дребни пространства. Debba предлага елегантни текстурирани покрития и сифон, който оставя по-голямо място за предпазване на движимости.

Всички специфични оферти от Roca и цялостната информация за продуктите са оповестени на уеб страницата на компанията в интернет www.roca.bg.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР