Вратата на вашия гараж има няколко функции и да пази

...
Вратата на вашия гараж има няколко функции и да пази
Коментари Харесай

Вратата на гаража не пази единствено колата ви

Вратата на вашия гараж има няколко функционалности и да пази колата ви е единствено една от тях. Ако ви следва да купувате за първи път или да сменяте вратата на гаражи си, би трябвало да имате поради много неща. Какви тъкмо, ще ви разкажем благодарение на нашите сътрудници Hörmann, които имат дълготраен опит в региона. Повече за историята на немската марка можете да научите тук, а за това какви типове порти предлага тя на пазара - тук.

Но да се върнем на въпроса - какви качества би трябвало да има вратата на вашия гараж, с цел да спите вие и колата ви умерено? Тя би трябвало да е здрава външно, да се отваря гладко, да се затваря компактно, да е с добре работещи механизми, които никога не трябва да са износени, и по опция, да е красива. Разбира се, последното е въпрос на усет, а нашите сътрудници Hörmann разполагат с десетки покрития и могат да задоволят и най-претенциозните си клиенти. За най-новите покрития Duragrain можете да научите във видеото.

Една фамилия, трансформирала се в синоним на качество - Hörmann

Но най-важното качество е сигурността. Много хора не осъзнават, че въпреки вратата им да не наподобява остаряла, тя може да е рискова поради износени елементи или некадърно осъществен монтаж. Затова е значимо да отбележим, че повърхностите, които докосвате, са особено проектирани, с цел да ви предпазят – на практика не съществува място, на което е допустимо да се порежете, а при секционните порти дизайнерите на Hörmann са проектирали по този начин панелите, че е невероятно да се прищипете. Автоматичното задвижване на гаражните порти е проектирано с съвършена отбрана, която при придвижване засича обекта и реагира автоматизирано за под една секунда – по този начин можете да сте спокойни, когато вашето дете или домакински любим свободно играят към гаража. Гаражните порти Hörmann се оферират с механизъм за прекъсване и реверсиране на вратата, който подсигурява, че тя ще спре неотложно, щом срещне затруднение. Ако не ни вярвате, вижте видеото, в което предизвикахме самия шеф на Hörmann България, Борис Главчовски, който персонално ни показва какъв брой сигурни са вратите им.



Задвижването Hörmann ProMatic (което се предлага и с вид за акумулаторна батерия при гаражи, които нямат достъп до електричество) или SupraMatic разполага с вграден ограничител на силата. Той стопира придвижването на вратата, в случай че при затварянето платното се натъкне на затруднение, или в случай че при отваряне дете се опита да се вдигне дружно с вратата. Дори при спиране на електричеството спешното деблокиране прави допустимо лесното и бързо отваряне на вратата и по този метод влизането и излизането от гаража.

Гаражът - домът на твоята кола

Затова казахме първоначално, че гаражните порти Hörmann с автоматизиран механизъм и функционалност "стоп " не пазят само колата ви - те могат да предотвратят съществени произшествия с дете, домакински любим или колата ви. Освен това имат механична отбрана против принудително отваряне и по този начин крадците не могат да отворят един път затворилата се врата, без да провокират съществени вреди по нея.

Какво още би трябвало да имате поради при избора на врата, вижте във видеото:

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР