В САЩ бившият 73-годишен инженер Брус Кембъл разказа как живее

...
В САЩ бившият 73-годишен инженер Брус Кембъл разказа как живее
Коментари Харесай

Дом мечта: Мъж живее в изоставен самолет насред гората СНИМКИ

В Съединени американски щати някогашният 73-годишен инженер Брус Кембъл описа по какъв начин живее посред гората в зарязан аероплан. Boeing 727 се трансформира в същински дом-мечта за този мъж.  

За първи път американецът взема решение, че желае да живее в зарязан аероплан, когато е едвам на петнадесет години. За да вдъхне живот на концепциите си, Брус първо дава съвсем 26 000 $ за 10 акра горска земя в Орегон, Съединени американски щати. След той трябваше да откри своя аероплан и тогава, съгласно него, той направил огромна неточност, като го купил от сметище за 100 000 $, пише Daily Star.

„ Това беше колосална неточност. Никога няма да го направя още веднъж. Компаниите за скрап са разрушителите. Горещо предлагам просто да закупите реактивен лайнер, изцяло недокоснат и изцяло кадърен за употреба, с изключение може би на демонтиране на моторите “, сподели той пред CNBC.
 Човек живее в аероплан в гората, аероплан, живее в гората, живее в аероплан, зарязан аероплан, закупен на бунище, инженер Първоначално лайнерът е имал капацитет за 200 души и се гордее с повърхност от 1066 квадратни фута. Снимка: CNBC
Изданието отбелязва, че в началото лайнерът е побирал 200 души и е с повърхност от 1066 квадратни фута. Освен това попада в забавна история, защото летял с останките на притежател на самолетна компания, който по време на гибелта си е бил женен за някогашната първа дама на Съединени американски щати Жаклин Кенеди Онасис.

Брус, който трябваше да заплати още 120 000 $, с цел да бъде изтеглен самолетът до неговата земя, обича своя метод на живот.

" Когато живеете в такава постройка, се чувствате по-удовлетворени от живота. И в случай че сте инженер, академик или човек, който цени елегантността и хубостта на аерокосмическата технология, тогава това е просто най-щастливото място за живеене ", споделя американецът.
 Човек живее в аероплан в гората, аероплан, живее в гората, живее в аероплан, зарязан аероплан, закупен на бунище, инженер Вътре има баня, кухня и даже пералня. Снимка: CNBC
В самолета към този момент има баня, кухня и даже пералня. Мъжът спи на футон и сметките му са 370 $ на месец. Сега Брус желае да направи всичко това още веднъж - този път в Япония.

„ Изобщо не скърбя, че взех решение да направя това. Въз основа на моя опит с моите посетители, имам вяра, че човечеството ще одобри тази концепция с цялото си сърце в подобен брой, че ще можем да използваме всеки реактивен аероплан, който излезе от употреба.. Искам да построя къща, която обичам, в земята, която обичам, и с хората, които обичам. Ако мога просто да си върна младостта, всичко ще бъде наред ", добави мъжът.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР