В Съединените щати все по-вероятно става на изборите за президент

...
В Съединените щати все по-вероятно става на изборите за президент
Коментари Харесай

Байдън и Тръмп - най-вероятните кандидати за президент

В Съединените щати все по-вероятно става на изборите за президент през ноември един против различен да се изправят още веднъж Джо Байдън и Доналд Тръмп. Това демонстрират резултатите от по този начин наречения супервторник. Републиканци и демократи гласоподаваха на първоначални избори в 15 щата. Двамата завоюваха номинациите в болшинството от щатските избори.

За Тръмп е съвсем несъмнено, че си обезпечава президентска номинация на републиканците, макар че ще би трябвало да изчака най-малко още една-две седмици, с цел да отстрани математически единствения останал съперник Ники Хейли.

Джо Байдън предстоящо печели номинацията на демократите. Активисти, които се опълчват на поддръжката му за Израел, обаче приканиха американците мюсюлмани и прогресивните да подадат протестни гласове.

Най-вероятно след изборите в Мисисипи на 12 март Тръмп ще има задоволително делегати, с цел да бъде публично хипотетичният претендент на Републиканската партия през ноември. Изборът му ще бъде одобрен на партийната конференция през юли. Получавайки тези 1215 делегата, той ще може да координира с Републиканската партия своята национална акция и да получи от техните запаси. Това е в негово изгода, тъй като щабът на Доналд Тръмп изпитва дефицит на пари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР