В събота и неделя Приморско ще е домакин на втория

...
В събота и неделя Приморско ще е домакин на втория
Коментари Харесай

В Приморско започва шампионатът по джет ски

В събота и неделя Приморско ще е хазаин на втория кръг от Републиканския шампионат по джет ски. Състезанието е интернационално и в него ще вземат участие над 60 състезатели от цяла Европа.

Събитието трябваше да се организира в средата на юли, само че беше отсрочено със скандал. Джип, претрупан с джет, мина през пясъка на плаж „ Перла”. Министърът на туризма Николина Ангелкова разпореди инспекция, а концесионерът на плажа беше застрашен със солидна санкция.

„ Всичко по организацията е обикновено. Вкарваме джетовете през плажа, регулярно, както се прави по цялостен свят”, разяснява Дамян Дринков - уредник на шампиоаната.

Състезанието би трябвало да се организира, както е проведено. Има ограничения за сигурност. Джетовете се вкарват по единствения вероятен метод. С вярната организация, всичко може да се направи както би трябвало. Има и ленти, които са спомагателна защитна мярка, с цел да се избегне нахлуване на деца в зоните”, съобщи концесионерът на плаж "Перла " Лъчезар Захариев.

„ Всяко отсрочване на събитие, което е планувано е неприятно. Факт е, че има отлив на част от авансово записаните състезатели, само че неприятна реклама няма. Времето е прелестно, организацията е страхотна. Надявам се да има позитивни емоции”, съобщи кметът на Приморско Димитър Германов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР