В събота (20 ноември) Астън Вила посреща Брайтън в мач

...
В събота (20 ноември) Астън Вила посреща Брайтън в мач
Коментари Харесай

Попитаха Стивън Джерард за Ливърпул, а той заговори за Юрген Клоп

В събота (20 ноември) Астън Вила посреща Брайтън в мач от 12-ия кръг на британската . Това ще бъде формален дебют за новия треньор на бирмингамци Стивън Джерард и през днешния ден той даде своята първа конференция преди кръга:
" Това е извънредно горделив миг за мен. Истинска чест е да бъда управител на този футболен клуб. Въпреки че последните 7-10 дни минаха прекомерно бързо, бях доста благополучен през това време. Възможността да се върна във Висшата лига и да бъда още веднъж покрай фамилията ми са двете съществени аргументи, заради които този ход бе най-правилният за мен ", сподели той първоначално и по-късно призна, че му е било мъчно да напусне Шотландия:
" Решението бе мъчно и сигурно си потеглих от Глазгоу с възприятие на тежест в сърцето, тъй като построих фантастични взаимоотношения в Рейджърс. Това обаче бе опция, която не можех да пропусна ".
" Да имаш триумф във футбола значи на първо място да печелиш мачовете. В дълготраен проект клубът би желал да се завърне на европейската сцена. Не мисля, че в този момент е подобаващият миг да слагам някаква съответна дата за това. За мен по-важното е да се съсредоточим върху краткосрочните цели, а първата такава е мачът с Брайтън през уикенда. Трябва да стартираме да печелим още веднъж и да се издигаме нагоре в класирането ", сподели метафизичен Стиви Джи.
Съвсем предстоящо, той бе запитан и дали мисли някой ден да се завърне в клуба, в който има статут на легенда:
" Не мисля, че тази конференция би трябвало да бъде отдадена на различен клуб, с изключение на на Астън Вила. Аз съм напълно предан на тази работа и мога да обещая единствено това на последователите. Чест е да бъда тук. Никога няма да ме чуете да споделям, че това е единствено трамплин към нещо друго ", безапелационен бе той и по-късно добави:
" В фантазиите няма нищо неприятно, само че Ливърпул сега има треньор от международна класа и в случай че той подпише пожизнен контракт, ще бъда доста благополучен. Поддържам връзка с Клоп. Той ми изпрати известие, че чака огромна прегръдка, когато Вила играе с Ливърпул през идващия месец ", приключи Джерард.
Гостуването на Астън Вила на мърсисайдци е на 11 декември, а неотдавна стана явен любопитния факт, че на " Анфийлд "!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР