В руския град Иркутск се разби изтребител Су-30СМ по време

...
В руския град Иркутск се разби изтребител Су-30СМ по време
Коментари Харесай

В Русия се разби изтребител по време на предавателен полет

В съветския град Иркутск се разруши изтребител Су-30СМ по време на приемно-предавателен полет, оповестиха за ТАСС в неделя в Обединената авиостроителна корпорация. Самолетът се разруши в микрорайон Ново-Ленино на град Иркутск. Екипажът почина.

Създадена е комисия за следствие случая, в който ще вземат участие експерти от предприятия на авиационната промишленост и профилирани институти “, споделиха от корпорацията.

Те означиха, че степента на вредите на място се открива, корпорацията е в съдействие със службите за незабавна помощ.

Припомняме, че минимум 13 души починаха, откакто съветски изтребител-бомбардировач се разруши в жилищен блок в южния съветски град Йейск преди броени дни.

Двамата водачи на изтребителя Су-34, изпълняващ подготвителен полет, катапултираха преди да се ударят в постройката, написа Би Би Си.

Спасителите преразгледаха броя на починалите, откакто завършиха претърсването на руините, заяви съветското министерство на изключителните обстановки.Сред жертвите има три деца.

Властите оповестиха, че 68 са били избавени от пожара в девететажния блок и 19 от тях са в болница.

" Според отчета на водачите, които са катапултирали от самолета, повода за злополуката е пожар в един от моторите по време на политане ", сподели съветското министерство на защитата.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР