В руските социални мрежи отново се появи твърдение за смъртта

...
В руските социални мрежи отново се появи твърдение за смъртта
Коментари Харесай

Путин почина, започва преврат: Пореден слух за смъртта на руския президент

В съветските обществени мрежи още веднъж се появи изказване за гибелта на Владимир Путин, президента на Русия. Този път гласи, че той е „ умрял “ вследствие на прекъсване на сърцето и в Русия „ стартира прелом “, написа obozrevatel.com.

Първи за това заяви Telegram каналът " Генерал СВР ", съгласно който съветският деспот бил умрял в резиденцията си във Валдай

„ В 20,42 ч. московско време лекарите са спрели реанимационните дейности и са установили гибелта. В момента лекарите са блокирани в стаята с натрупа на Путин, държат ги хора от службата за сигурност на президента по персоналното предписание на Дмитрий Кочнев, който поддържа връзка и получава указания от секретаря на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев. Охраната на двойника на президента е засилена “, се споделя в обявата на " Генерал СВР ".
Историята за гибелта на Путин е оповестена от същия Telegram канал, който преди няколко дни заяви, че сърцето на Путин е спряло.

Досега има доста спекулации, че Путин е умрял, в това число и от астролози. Някои от тях „ предсказват “, че на Путин му остава доста малко и гибелта му ще настъпи всеки миг. А има и такива, които решително декларират, че Путин от дълго време е починал и вместо него пред света демонстрират негови двойници. За това приказва по-специално екстрасенсът Роман Шептицкий.

„ Истинският Путин, считам, че е умрял преди 8 години. Сега вместо него виждаме негови двойници. Кога те ще умрат, не знам “, съобщи Шептицкий в изявление за УНИАН.

OBOZ.UA напомня, че преди дни в мрежата беше публикувана информация, че Путин е изпаднал в безсъзнание в стаята си вследствие на прекъсване на сърцето, само че медиците, които непрекъснато дежурят в бункера, са му оказали помощ. Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков опроверга слуховете за болест на Путин и назова неуместна информацията, че съветският президент има двойници.

Снимка: БгНес
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР