В руските медии се появи информация, че Алла Пугачова и

...
В руските медии се появи информация, че Алла Пугачова и
Коментари Харесай

Продават замъка си! Пугачова и Галкин ще се местят да живеят в САЩ!

В съветските медии се появи информация, че Алла Пугачова и Максим Галкинпродават замъка си в село Гряз и имат намерение да се реалокират в Съединени американски щати, където фамилията на огромната щерка на певицата - Кристина Орбакайте се откри преди няколко години.

Съвсем неотдавна Алла Борисовна даде обещание да докара децата за началото на образователната година в Русия през есента, само че в последна сметка ще имат шанса да отидат в американско. Освен в случай че, несъмнено, източниците не разполагат с вярна информация.

Според политолога Евгений Зайцев (който от своя страна се базира на неизвестен вътрешен човек), известното семейство възнамерява да се реалокира в Съединените щати.

И в този момент, както се твърди, съпрузите са заети интензивно да продават цялото движимо и недвижимо имущество в родината си, с цел да се реалокират в Америка не по-късно от зимата.

Според някои известия замъкът на Галкин и Пугачова в село Гряз покрай Москва е бил разгласен за продажба още напролет за 11,34 милиона евро.

По-рано имаше клюки, че звездната двойка кандидатства за поданство на Кипър, планирайки да се реалокира там за непрекъснато престояване. Но Зайцев отхвърли тази информация и сподели, че Алла и Максим към този момент са избрали къщата, в която ще живеят в Калифорния. Самата певица не реагира на тази информация. В близко бъдеще Галкин е възнамерявал турне в Съединени американски щати.

Припомнете си, че Максим Галкин се разгласи обществено срещу изпращането на съветски бойци в Украйна, както и цялостната военна инвазия на Путин в прилежащата страна. След това той, Алла Пугачова и децата им се реалокираха да живеят в Тел Авив.

Преди това съветските управляващи стопираха рекламните контракти на комика, и анулираха концертите му в Русия, а той направи турне в Израел.

Междувременно съветските звезди отлетяха на отмора в Турция от където споделиха фрагменти в YouTube канала на Алла Пугачова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР