В руската столица Москва е предотвратен голям терористичен акт. Това

...
В руската столица Москва е предотвратен голям терористичен акт. Това
Коментари Харесай

Шефът на руското МВР: В Москва се готвеше страшен терористичен акт с „КамАЗ“

В съветската столица Москва е предотвратен огромен терористичен акт. Това в изявление за в. „ Известия “ заяви шефът на съветското Министерство на вътрешните работи Владимир Кококолцев. По думите му, напролет на тази година в подмосковния Химки е арестуван жител на Киргизстан, който се е занимавал с рекрутиране на терористи за „ Ислямска страна “ и е възнамерявал да извърши терористичен акт в метростанция. Терористът е възнамерявал да употребява за офанзивата камион „ КамАЗ “.

„ Той е възнамерявал да извърши терористичен акт с потреблението на „ КамАЗ “ “, посочи Кококолцев.

В момента обвиненият се намира под стража, тече следствие. В изявлението Колоколцев даже даде обещание в скоро време да назове поръчителите на всеобщите за сигнали за бомби из цялата страна.

Шефът на Министерство на вътрешните работи описа още, че по-рано тези действия са били обсъждани като безчинство – постоянно в полицията са се обаждали възпитаници или закъсняващи за полет пасажери. Сега зад позвъняванията стоят проведени групировки, множеството подправени сигнали са подавани посредством компютърни стратегии от чужбина. Телефонните терористи се пробват да всеят суматоха и безпорядък в работата на институциите.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР