Индика е невероятна фигура като игрална героиня. Въпреки че е

...
Индика е невероятна фигура като игрална героиня. Въпреки че е
Коментари Харесай

Бог и дяволът се борят за душата на монахиня във видеоиграта Indika

Индика е невероятна фигура като игрална героиня. Въпреки че е комфортна с гаечен ключ, тя е по-малко загрижена за спасяването на света, а повече за спасяването на душата си. Вместо спомагателен колан или кобур за револвер, тя носи развяваща се тога и забрадка. Като монахиня в съветски манастир от 19-ти век, облеклата са основна част от работата.

Тази ултра-стилна игра от съветското студио Odd Meter споделя историята на трагичната битка на една монахиня с нейната религия. Екипът за разработка е в началото от Москва и се усещаха неспокойни за това по какъв начин рецензията на тяхната игра към Руската православна черква ще бъде прегледана от държавното управление на Путин. Малко след нахлуването в Украйна множеството от разработчиците взеха решение да се реалокират в Казахстан за личната си сигурност. В навечерието на стартирането на играта те излязоха обществено със мощната си антивоенна позиция.

„ В Русия държавното управление постоянно ти припомня: „ Ако кажеш нещо неверно, ще те сложим затвор “, споделя сценаристът и режисьо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР