В ролята на преподавател влезе бийтбокс изпълнителят Александър Деянов-Скилър, брат

...
В ролята на преподавател влезе бийтбокс изпълнителят Александър Деянов-Скилър, брат
Коментари Харесай

Братът на Лилана стана учител - slava.bg

В ролята на учител влезе бийтбокс изпълнителят Александър Деянов-Скилър, брат на певицата Лиляна Деянова - ЛиЛана.

Двамата са разследвани от прокуратурата за корист с евросредства по план, обвързван с тол-системата. След прочут престой в ареста те бяха пуснати на независимост. За Скилър бе избрана гаранция от 50 хиляди лева Той отхвърли да я заплати, изиска да влезе в килия, само че го върнаха. Активността на Деянов в обществената мрежа демонстрира, че той още веднъж се е отдал на бийтбокса.

„ Чувствам се блажен да върша това, което обичам. Освен музиката от ден на ден и повече се интересувам от онлайн семинари ", обръща се Скилър към хилядите си почитатели в мрежата. Там той разгласи, че също ще провежда курсове. Световният първенец по бийтбокс ще образова курсистите си онлайн. Цена на уроците не е оповестена обществено, а се договаряла конфиденциално сред учителя и учениците му, излиза наяве от постовете.

За курса са се записали бийтбокстъри от цялостен сеят, за които да бъдат обучавани персонално от Скилър е привилегия и огромен късмет за професионално развиване, пишат клиентите на Деянов. В групата ще бъдат включени единствено 20 души. Към момента са останали единствено три свободни места, написа „ България Днес “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР