В редовете по-долу разберете, защо британците не повярваха, че Меган

...
В редовете по-долу разберете, защо британците не повярваха, че Меган
Коментари Харесай

Дайте Оскар на тази актриса!: Защо британците не повярваха, че Меган Маркъл скърби за Елизабет II

В редовете по-долу разберете, за какво британците не повярваха, че Меган Маркъл, че скърби за Елизабет II

Меган Маркъл, брачната половинка на принц Хари въпреки всичко взе присъединяване в прощалната гала за Елизабет II и се държа доста почтено, макар риска от провокации от страна на британците. Широката общност към момента счита Меган Маркъл за жена, която е провокирала разкол в кралското семейство.

За никого не е загадка, че околните на Хари бяха срещу брака му с някогашната актриса, само че принцът не слушаше никого и следваше усеща си. Той съумя да построи семейство с Меган Маркъл, от която  има наследник Арчи и щерка Лилибет Даяна, само че връзките му със фамилията му за дълго време се утежниха.

Преди две години и половина Меган и Хари взеха сложното решение да се отдръпват от кралското семейство и се реалокираха от Обединеното кралство в Америка.

" През 2019 година се трансфорах в съществена цел за тролене по целия свят. Дори когато бях в отпуск по майчинство и съвсем не се показвах на обществени места, просто ме връхлиташе негативизъм, който надали човек може да  да се преодолее ", откровена е някогашната актриса  в едно ог многочислените си изявленията.

Не от дълго време Меган придружи брачна половинка си при пътувания, с цел да се види с високопоставени членове на фамилията. Преди дни тя участва на погребението на бабата на брачна половинка си Елизабет II, която умря на 8 септември на 96-годишна възраст. По време на погребалната гала Маркъл беше безупречна в черна рокля и широкопола шапка. Бившата актриса се разплака - фотографите съумяха да уловят  сълза на лицето ѝ. Но малко на брой британци имат вяра, че брачната половинка на 41-годишния принц скърби.

" Дайте Оскар на тази актриса! " ; " Всичко е подправено, не ѝ имам вяра! " ; " Меган е безупречна, само че възприятията ѝ не ми вдъхват доверие, за жалост! " ; " Меган доста разстрои кралицата. Не ѝ беше мястото на погребението... " и още хиляди мнения на възмутени консуматори на обществените медии.

Самата Маркъл към момента не е коментирала порция на насмешки. Въпреки всичко, Мегън държи на фамилията на Хари и се пробва да ги поддържа.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР